Fashion

Lara Stone showt Tom Ford in W magazine

Vogue had de primeur om de catwalk pieces van Tom Ford als eerste te laten zien. Maar nu de ontwerper de collectie heeft vrijgegeven, volgt de rest van de bladen. W Magazine gaf de designer een erepodium door alleen maar zijn ontwerpen te gebruiken in een editorial, waarvoor Lara Stone model stond!

Toen bekend werd dat de spring/summer 2011 collectie die Tom Ford in september tijdens de New York Fashion week showde, pas in december te bewonderen zou zijn, baalde ik daar ontzettend van. Maar begrijpelijk was het wel. En dat het een hele slimme zet was, blijkt nu wel uit hoe de bladen op zijn collectie reageren.

Terwijl de collecties van modeontwerpers al vanaf september in de showrooms liggen, laten de pieces van Tom Ford -die deze maand pas te bekijken waren en beschikbaar gesteld werden voor uitleen- weer een frisse wind door modeland waaien... Bij W Magazine werden de stylisten en redactie er zo blij van dat ze een fotoshoot organiseerden met Lara Stone en de kleding van Tom Ford in de hoofdrol!

Lara Stone in Tom Ford spring/summer 2011

Lara Stone in Tom Ford spring/summer 2011

Lara Stone in Tom Ford spring/summer 2011

Lara Stone in Tom Ford spring/summer 2011

Wat vind jij van de spring/summer 2011 collectie van Tom Ford?

(Tekst: fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top