Travel

Fans van Tom Ford beauty opgelet: er is nu een heuse winkel van het merk geopend

Tom Ford make-up en parfum is favoriet bij beauty addicts en dat is te merken aan de verkoopcijfers. Het is één van de snelst groeiende beautymerken ter wereld en bij shop-in-shops in mooie warenhuizen en luxe parfumerieën kan het daarom niet blijven.

Vanaf nu kunnen Tom Ford Beauty fans helemaal los gaan in een heuse winkel vol met producten van het merk. In Londen is nu een twee verdiepingen tellende store van Tom Ford Beauty te vinden, om precies te zijn op 3 The Market Building in Covent Garden. De winkel heeft een futuristische look gekregen dankzij het chroom en de marmeren vloeren in combinatie met grijs glas en talloze spiegels. Om het plaatje compleet te maken, kun je via augmented reality make-up uitproberen.

Natuurlijk zijn er ook talloze specialisten aanwezig die jou helpen aan het perfecte product. Ga je trouwen of heb je voor een andere gelegenheid een mooie make-up nodig? Dan kun je daar een afspraak voor boeken. Ook is er een ruimte geheel toegewijd aan parfum waar je een 'personal perfume styling sessie' kunt krijgen. Voor mannen is er een zogenaamde 'grooming room'.

Een waar beauty pareltje dus om op jouw Londen to-do lijst te schrijven!

Beeld: Tom Ford

Deel dit artikel
Back to top