Fashion

Kate Moss is pin up girl in Italiaanse Vogue

De Italiaanse Vogue houdt er wel van een beetje te choqueren. Voor haar decembereditie boekte het blad topmodel Kate Moss dan ook voor een spannende fotoserie. In de uitgebreide editorial zien we Kate als sexy pin-up girl. Haar donkerbruine lokken, jaren zestig make-up en de designer niemendalletjes die ze draagt, maken deze serie absoluut de moeite van het bekijken waard.

Oh la la… De Italiaanse Vogue portreteert Kate Moss deze maand als uitdagende stoeipoes. Het Britse topmodel werd door het blad in sexy lingerie-setjes, jarretels, korsetten en flirterige pakjes (van onder meer Yves Saint Lauren, Dolce & Gabbana en Jean Paul Gaultier) gehesen en door Nick Knight gefotografeerd.

De ene foto is nog sensueler dan de andere en Kate gooit zonder gêne haar borsten en billen in de strijd. Topless, voorover leunend op een auto of onder haar rok, terwijl ze op een ladder staat, voor Kate is niets te bont.

Dat er nu zo’n geweldige mode voorbij komt in deze shoot kunnen we niet echt zeggen, maar wij vonden het in ieder geval leuk om Kate is deze rol te zien.

Wat denk jij van deze serie?

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top