Fashion

Kim feenstra is dakloos!

Deze week gingen de geruchten dat Kim Feenstra een maand dakloos door het leven zou gaan voor het KRO-programma 'Stinkend Rijk en Dakloos. En dat gerucht blijkt te kloppen. Tijdens een wandelingetje over de Amsterdamse grachten kwamen de Fashiontwins het topmodel tegen. In een zwervers-outfit!

Een kantoor midden in het centrum heeft zo zijn voordelen. De meeste tijd zijn we hard op zoek naar nieuwtjes, maar soms heb je een dag zoals vandaag, dat je er spontaan tegenaan loopt! Na een koffiedate maakte ik samen met Fashiontwin Eveline een ommetje op de Amsterdamse grachten, waar we Kim Feenstra tegen het lijf liepen.

Kim Feenstra Dakloos!

Het eerste wat ons opviel was haar niet bepaald fashionable outfit, bestaande uit onder andere een pantalon die ze in haar zwarte UGG's had gepropt en een warme muts op haar hoofd. Iets klopte hier niet...Want een nonchalante outfit, dat zijn we niet van haar gewend en zo koud was het nou ook weer niet!

Maar de puzzelstukken vallen op hun plek, bij het lezen van haar twitterbericht: "Vandaag begin ik aan een nieuwe uitdaging, het wordt koud, nat en eenzaam, zonder geld of telefoon." En die van haar vriendin Kim Kötter die al eerder aan het programma Stinkend rijk en dakloos meedoet: "Mijn vriendinnetje Kim Feenstra begint vandaag aan hetzelfde avontuur wat ik afgelopen januari heb mogen doen. Succes meis!"

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top