Fashion

Kim Feenstra gezicht van Cafe Moda webshop

Kim Feenstra was al een tijdje fan van Cafe Moda, maar mag zich nu dan ook het gezicht van de vernieuwde webshop van het schoenenmerk noemen. Cafe Moda wil met Kim Feenstra een nieuwe weg ingeslaan en ‘the most fashionable shoe site’ worden. En of dat gaat lukken. De webshop ziet er ge-wel-dig uit!

Kim Feenstra

Als bekend topmodel en schoenenliefhebster is Kim Feenstra veel bezig met schoeisel. Ons Hollands trots loopt namelijk de pumps van de catwalk. Het is daarom ook niet heel raar dat Kim het gezicht van Cafe Moda is geworden. Net zoals het schoenenmerk is het model vrouwelijk, sexy, rebels en authentiek.

Toen Kim's stylist haar een paar Cafe Mode pumps leende voor de rode loper sloeg de vonk gelijk over. Kim heeft samen met het Cafe Moda al wat winacties opgezet, maar nu is ze dus ook echt het gezicht van het schoenenmerk. En dat willen Cafe Moda en Kim graag vieren. Daarom geven ze ontzettend veel prijzen weg. Van cadeaubonnen tot een dag met Kim Feenstra en van goodiebags tot een weekendje shoppen in Milaan.

Kim heeft haar eigen favourites samengesteld. Die kun je met een druk op de knop zien en bestellen. Haar favorieten verschillen van klompjes tot ballerina's en van pumps tot verensandaaltjes.

CAFE MODA PUMP

Zwarte pointed pump met steentjes op de hak. Ideaal voor naar een feestje. 

klomp cafe modaCafe moda sandaal 

Bruine klomjes en verensandaaltjes voor een dagje lekker basic.

BallerinaSchattige ballerina's voor onder een jeans of little white dress.

klomp

Deze stijlvolle peep-toe klompjes geven je outfit een finishing touch.

Wat vind jij van het schoeisel en dat Kim Feenstra het gezicht is van Cafe Moda?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top