Fashion

Wie is de beste kapper van Nederland? Coiffure Awards 2015

Gisteravond werden middels een spectaculaire show awards uitgereikt aan de beste haarstylisten van Nederland. De Coiffure Award show werd gepresenteerd door Humberto Tan. Arjan Bevers werd als beste kapper van Nederland gekozen en werd bekroond tot 'Hairdresser of the Year 2015'. Marriet Gakes van Salon B werd opgenomen in de 'Hall of Fame'.

De jaarlijkse awardshow Coiffure Award, onderscheidt ieder jaar de beste kappers en haarstylisten. Je kunt het een beetje zien als de Oscars van de kapperswereld. Gisteravond vond de 24ste editie van het Couiffure Award gala plaats. Er was een optreden van Ruth Jacott en het Schwarzkopf Professional Academy team presenteerde de nieuwste haartrends.

Arjan Bevers (in het midden) is blij met zijn award.....Foto: Jeroen Snijders
 
Bekende koppen
Het gala werd niet alleen bezocht door de beste haarstylisten van Nederland, zo waren er ook een aantal bn-ers aanwezig om hun favoriete haarstylist aan te moedigen. Georgina Verbaan,Anna Drijver, Kim Feenstra, Sylvana Simons, Euvgenia Parakhina, Hanna Verboom, Evgeniy Levchenko en Mascha van Beautygloss waren ook aanwezig.
 

Met de klok mee: Marriet Gakes met Georgina Verbaan, Evgeniy Levchenko, Kapper Marvin Zwart en Kim Feenstra in blonde bob, Mascha van Beautygloss en de winnares van de 'Hall of Fame' award naast Humberto Tan op het podium. 
 
 
Hairderesser of the Year
Arjan Bevers van Avanti Kappers werd benoemd tot beste haarstylist van het jaar en won naast de 'Hairdresser of the Year' award ook de award voor beste dameskapsels in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en een tweede plaats in de categorie heren kapsels Zuid. De jury roemde Arjan Bevers om zijn vernieuwende visie op haarmode anno 2015. Het rapport: “Perfecte balans tussen fluweelzachte kleuren, vooruitstrevende vormen en draagbaar haar. Een zeer inspirerende collectie die in perfectie is uitgevoerd.”
 
Zie hieronder de winnende looks gestyled door Arjan Bevers:
 
Deel dit artikel
Back to top