Fashion

Doutzen Kroes trouwfoto gespot

Afgelopen zondag was het zover. Toen gaf de zwangere Doutzen Kroes tegenover 30 vrienden en familieleden in Amsterdam het ja-woord aan haar DJ Sunnery James. In een strapless bruidsjurk van de Spaanse designer Pronovias, zag Doutzen er stralend uit. Fashionscene heeft nu de eerste foto van de newly weds!

doutzen kroes getrouwd eerste foto

In januari dit jaar vroeg Sunnery zijn Angel ten huwelijk en in juli maakte het succeskoppel bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Via Twitter liet Doutzen weten dolgelukkig te zijn, al helemaal omdat ze nu met haar grote liefde is getrouwd: “Wat een geweldige dag. Bedankt iedereen.”

Toen het zwangere topmodel en de DJ op hun trouwdag afgelopen zondag de kerk verlieten, werden ze al stiekem vastgelegd op film vastgelegd, zie het filmpje hieronder. (Rond twee minuten vang je een glimp op van Doutzen.)
Als ambassadrice van Dance4life kwam Doutzen op het idee om aan alle gasten in plaats van cadeau's, giften voor het goede doel te vragen. Ah, ze ziet er niet alleen uit als een engel, maar is er dus ook één.

Het kersverse koppel is nu met honeymoon op een exotisch eiland ten noorden van Madagascar. Doutzen houdt trouwens gewoon haar eigen achternaam. Wel zo handig als je een wereldberoemd model bent, al klinkt Doutzen James ook best interessant...

Names Fashionscene, gefeliciteerd! 


(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top