Fashion

Crystal Renn is afgevallen!

Jojo-model Crystal Renn spreekt na vele roddels eindelijk openhartig over haar recente gewichtsverlies. Afgelopen seizoen stond ze voor Jean Paul Gaultier, Zac Posen en Karl lagerfeld op de catwalk met een aanzienlijk kleinere maat dan voorheen. Volgens de prachtige Crystal is ze niet op dieet, maar wil ze simpelweg beter op haar gezondheid letten.

crystal renn avantgarde1

Roddels over het gedaalde gewicht van Crystal gonsden al wekenlang over het internet, maar ze trekt zich er niks van aan. Ze praat vooral graag over haar nieuwe work out: ‘Ik ben tegenwoordig zó actief. In het verleden probeerde ik sporten te vermijden omdat het verschrikkelijke gevoelens terugbracht. Ik was er niet klaar voor en ik was bang dat ik misschien weer verslaafd zou raken. Ik denk dat ik een goede relatie heb met het trainingschema dat ik nu heb. Ik zorg voor mezelf. Ik doe aan wandelen en yoga, gewoon thuis. Het brengt me rust.’

crystal renn avantgarde2 chrystal renn avantgarde3

Fashionscene collega Evelien Tomaszewski interviewde de 24-jarige schone onlangs nog in hartje New York voor het november issue van AvantGarde, waarbij het model ook al openhartig vertelde over haar gewicht. Zo is het feit dat ze als 'plus-size' door het leven gaat voor haar geen excuus om oneindig junkfood te eten: ‘Ik eet liever gezond en biologisch. Omdat ik mezelf niet meer uithonger, heb ik nu het gewicht dat bij mijn lichaam past en dat voelt veel beter. Een bang hertje ben ik niet meer. Ik straal en ben trots op mijn lijf. Daar dank ik mijn succes aan.’ Crystal ziet er in de bijbehorende shoot in ieder geval práchtig uit, plus-size of niet!

crystal renn avantgarde4

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top