Fashion

Naomi Campbell voelt zich gezonder dan ooit

Afgelopen London Fashion Week vierde Naomi Campbell haar 25-jarige jubileum als model. Het supermodel zit al vanaf haar 15ste in het modellenvak. Aan de Britse Vogue vertelde ze dat ze zich op haar 40ste gezonder voelt dan ooit tevoren.

‘Ik voel me een ander mens. Mijn volledige levensstijl is veranderd; ik heb het idee dat mijn gedachten nu helderder zijn’, vertelde het model aan de Britse Vogue.

Naomi Campbell was jarenlang verslaafd aan drugs en dacht zelfs dat ze de veertig nooit zou halen. Maar nu kan ze oprecht zeggen al lange tijd ‘clean’ te zijn en haar leven zonder drugs ziet er rooskleurig uit. Ze heeft al enige tijd een relatie met de Russische Vladislav Doroninen sleept nog altijd de ene na de andere grote opdracht binnen.

Naomi promoot de T-shirts, die Dolce & Gabbana speciaal voor haar jubileum lieten maken.

Toch krijgt ze steeds meer concurrentie van andere donkere modellen, maar dat is volgens Naomi alleen maar goed. ‘Ik ben erg onder de indruk van de hoeveelheid donkere modellen die ik dit seizoen in New York op de catwalk zag. De situatie is een stuk beter geworden dan voorheen’, aldus Naomi.

Op de T-shirts staan foto's van Naomi, gemaakt door de beste fotografen ter wereld.

Een opvolgster voor zichzelf kan Naomi zo gauw ook niet bedenken. ‘Ik denk dat we allemaal individuen zijn. Ik zelf wil ook niet in Iman’s schoenen komen te staan, hoewel ik haar wel respecteer en tegen haar opkijk. Ik denk dat je persoonlijkheid bepaalt hoe je uiteindelijk wordt en je motiveert om bepaalde dingen wel of niet te doen.’

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top