Fashion

Male model David Gandy maakt acteerdebuut

Aan de lange lijst met models-turned-actors kan weer een nieuwe naam worden toegevoegd. Velen van jullie zullen David Gandy wel kennen als het gezicht van Dolce & Gabbana's Light Blue. Binnenkort is hij naast topmodel Helena Christensen op het witte doek te bewonderen!

david gandy dolce&gabbana light blue

Naast zijn modellenwerk blogt David al voor Vogue.com, dus het lievelingetje van Dolce & Gabbana kan in ieder geval meer dan poseren alleen. Maar acteren? Eerst zien, dan geloven!

David zou graag de rol van James Bond van Daniel Craig overnemen. 'Dat zou een droom zijn die uitkomt', aldus de ambitieuze David. Zijn agent heeft bevestigd dat David niet de nieuwe 007 is, maar wat voor rol hij wél heeft bemachtigd wil niemand kwijt. Als het die van 'zwoel kijkend model in een strakke witte zwembroek' is, komt het vast helemaal goed!

Models-turned-actors als Ashton Kutcher, Mark Wahlberg en Channing Tatum gingen David al op succesvolle wijze voor. Nog even geduld en we weten of David aan dit rijtje toe mag worden gevoegd. Veel kijkplezier is in ieder geval gegarandeerd.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top