Winnen

WIN: VIP-treatment tijdens Brildrager van het jaar event

Brillen zijn gelukkig al lang van hun suffe imago af. Een beetje fashionista draagt zelfs een bril puur voor de sier. Tijdens de Brildrager van het Jaar verkiezing van Specsavers gaat internationaal model en fotografe Helena Christensen op zoek naar brildragers met specsappeal en het mooiste brillengezicht van Nederland. 

Dit jaar vindt de kick off plaats in één van de meest luxe hotels in Amsterdam. Hierbij is topmodel Helena Christensen herself aanwezig om de eerste kandidaat in te schrijven. Het event is exclusief, dus je kunt er normaal gesproken alleen op uitnodiging bij zijn.

VIP treatment inclusief goodiebag
Máár wij geven jou en je vriend of vriendin de kans erbij te zijn! Je zult als echte VIP toegang krijgen tot het event, inclusief gratis drankjes, een goedgevulde goodiebag én je mag je als eerste kandidaat op het podium bij Helena Christensen als eerste inschrijven voor de verkiezing. 

helena christensen specsavers brildragen van het jaar

Het Nederlandse publiek kan vanaf 21 mei stemmen op zijn favoriete brildrager tot en met 8 juli op www.brildragervanhetjaar.nl. Win je uiteindelijk de verkiezing (je moet wel 16+ zijn), dan win je een reis naar New York inclusief fotoshoot! De jury bestaat dit jaar uit de hoofdredactrice van Elle (Cecile Narinx) en Helena Christensen. 

WIN!
Wil jij VIP zijn bij dit event op 21 mei en de eerste kandidaat zijn van Brildrager van het Jaar? Klik hieronder dan op de meedoenknop en laat weten waarom jij en je vriend of vriendin er bij moet zijn! We kiezen vrijdag 20 mei een winnares. 

Deel dit artikel
Back to top