Fashion

Supermodellen regeren over september issues

Het verschijnen van de September Issue is - zoals jullie wel weten - hét moment om te shinen voor de internationale modebladen. Veel fashion magazines zetten dan ook de grootste merken en modellen in om zich staande te houden tussen al het covergeweld. Vooral de supermodellen zijn ditmaal goed vertegenwoordigd.

Een onbekend model of een look van een beginnende designer op de cover van een September Issue zul je niet zo snel tegenkomen. De biggest magazines gaan namelijk veel liever voor de zekerheid die topmodellen en gevestigde ontwerpers met zich meebrengen. Op de spiksplinternieuwe covers van de Russische Harper's Bazaar en de Russische Vogue dragen 'veteranes' Heidi Klum en Natalia Vodianova dan ook beiden Louis Vuitton outfits. Deze wel erg op elkaar lijkende fetish looks zijn afkomstig uit de fall/winter 2011 show waarin anderen golden oldies als Gisele Bündchen en Kate Moss meeliepen.

supermodellen op september issues heidi klum harper's bazaar

Heidi Klum voor de Russische Harper's Bazaar.

supermodellen op cover september issues natalia vodianova Duitse vogue

De Russische schone Natalia Vodianova voor de Duitse Vogue.

Eerder meldden we al dat newlywed Kate Moss de voorkant van Vogue US siert, maar ook de Spaanse Vogue is wat covermodellen goed bezig. Het blad heeft maar liefst drie toppers ingehuurd voor haar september 2011 cover: Eva Herzigova, Helena Christensen en Claudia Schiffer. Alledrie dragen de nineties supermodellen setjes uit Dolce & Gabbana's populaire fall/winter 2011 collectie.

supermodellen op cover september issues eva herzigova helena christensen claudia schiffer

Eva Herzigova, Helena Christensen en Claudia Schiffer in Dolce & Gabbana op de cover van de Spaanse Vogue.

Een andere September Issue trend die we hebben gesignaleerd, is de bekende kop van een actrice op de cover. Daarvan is de dromerige Elle cover van Kirsten Dunst onze absolute favoriet, al vinden we de metamorfose die Kristen 'Twilight' Stewart voor W onderging ook indrukwekkend.

september issue 2011 cover nieuwtje actrices collage

Kirsten Dunst voor Elle UK, Emma Stone voor Teen Vogue, Lea Michele voor Harper's Bazaar US en Kristen Stewart voor W.

En dan vragen wij ons natuurlijk af: welke cover is jouw favoriet?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top