Fashion

Only zoekt Nederlands blogtalent

Only is opzoek naar Nederlands blogtalent. Creatieve breinen kunnen zichzelf opgeven voor de bloggerscontest en uiteindelijk wordt er een lucky one uitgekozen. Zij mag een modeblog bijhouden en krijgt nog een aantal erg leuke verassingen. Schrijf jij graag over mode en ben je niet bang om je mening te geven? Geef je dan op voor de enige echte zoektocht naar blogtalent.

Only is op zoek naar nieuw blogtalent met een verfrissende visie op mode. Naast een leuke mening moet je ook wat schrijfgenen hebben. Uit alle creatieve inzendingen wordt de winnares gekozen. Zij mag gaan bloggen voor modeketen Only. Alsof dat nog niet genoeg is, ga je ook op snoepreisje naar fashioncapital Kopenhagen samen met andere winnaressen uit verschillende Only landen.

Je wordt twee dagen lang ondergedompeld in mode, luxe en feestjes. Ook mag je een kijkje nemen achter de schermen nemen bij de Only-design afdeling en krijg je een professionele fotoshoot in kleding uit de nieuwste collectie van Only. En last but not least mogen je hoogehakte voetjes van de vloer bij het vijtienjarige verjaardagsfeestje van Only. Overtuig iedereen van jouw bloggerstalent en hopelijk zit je binnenkort in het vliegtuig naar Kopenhagen. Wacht niet en geef je snel op voor de Only bloggerwedstrijd.

Only Bloggers

De Only bloggers uit andere landen

Only

Handleiding met de do's en don'ts van het bloggen

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top