Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 40

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest...

Shoptip 1: Bussum

Bussum is de kleinste en meest dichtbevolkte gemeente van ’t Gooi. Dit mooie, decadente plaatsje was vroeger een echte broedplaats voor schrijvers, dichters en schilders die aangetrokken werden door de rust en de landschap. De roots van de televisie liggen ook in Bussum, want in 1951 vond hier de allereerste Nederlandse, zwart-wit televisie-uitzending plaats. Dit plaatsje biedt naast de bijzondere geschiedenis, ook een verrassend en divers winkelaanbod.

Check NLStreets voor de map met alle cityhotspots in deze stad!

BussumBussum

Shoptip 2: Zutphen

Zutphen wordt ook wel Torenstad genoemd vanwege zijn grote, historische gebouwen die de skyline vormen van de stad. Met verschillende musea, hofjes en andere bezienswaardigheden waan je je hier bijna in de Middeleeuwen. De binnenstad van Zutphen is met deze prachtige bouwwerken bijna als één groot monument te beschouwen. Deze middeleeuwse stad biedt naast een bijzondere architectuur ook een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur.

Check NlStreets.nl voor de map met alle cityhotspots in deze stad!

Bussum

Meer 'Fashionscene's Straten van de Week'

Deel dit artikel
Back to top