Fashion

Modevoorschrift nummer 1: de spijkerbroek




Zo zagen we afgelopen winter de spijkerbroek met toelopende pijp het winnen van de wijd uitlopende jeans. De workerjeans met lappen op de knieën zijn al tijden geleden beland in de no go area.

Wat we deze zomer zien is de jeans met achterzakken die heel laag op je billen zitten en ook de jeans met gaten is begonnen aan zijn terugkeer. Fashionscene heeft een wandeling gemaakt op zoek naar dè merken en winkels waar we de jeans van nu te koop zijn.

Hier komt onze top drie:
1. Replay: De nieuwste baggy jeans zijn superlow en door de lage kontzakken lijken je billen ieniemini. Enige nadeeltje is de prijs, € 125,-
2. Levi’s: Deze zomer komt Levi’s met een hele nieuwe lijn speciaal voor de vrouwen, “Levi’s Girls” genaamd. Ook hier vinden we de jeans met lage achterzakken. Voor de mannen, maar ook voor de vrouwen heeft Levi’s de versleten jeans weer in de rekken hangen.
3. Only Jeans: Bij vVero Moda en Only liggen de winkels vol met de nieuwst jeanscollectie. Op zich doodnormale spijkerbroeken, de reden dat we zo enthousiast zijn is de geweldige pasvorm. Laag, niet te strak, lange lengtematen en niet zo stug. Alleen de prijs is wat minder. Bijna 80 euro voor een spijkerbroek van Only vinden wij best veel.
Deel dit artikel
Back to top