Fashion

Deze merkjes kennen we door Instagram en daar zijn we érg blij mee

Instagram is naast een plek om je leukste foto's te plaatsen, ook een platform geworden waar merkjes zich kenbaar kunnen maken. Of het nou via influencers is of via het account van het merk zelf, op Instagram kunnen ze zich van hun beste kant laten zien. Dat is ook goed nieuws voor ons, want zo ontdekken we weer een paar nieuwe pareltjes tussen de zee aan merken die we al kennen.

Wij zijn dagelijks meer dan genoeg tijd kwijt aan het scrollen door Instagram om te weten dat er genoeg inspiratie uit te halen valt. Outfitinspiratie komt veel voor en daar maken we dan ook met alle plezier gebruik van. Langzamerhand zijn we steeds meer leuke merkjes tegengekomen en we delen ze graag met! En natuurlijk zijn de meesten op de Franse stijl geïnspireerd...

1. Parisienne et alors
Parisienne et alors is een online boetiekje, opgezet door de oprichtster van het gelijknamige Instagramaccount. Op het account vind je volop inspiratie van Parissienes van over de hele wereld en die inspiratie is vertaald in een hele mooie collectie. Van jurken tot sieraden, het is allemaal geheel in stijl!

2. Lovers & Drifters
Dit merk is wat bekender dan de meeste in dit rijtje, maar de kans dat je ze kent via Instagram is best groot. De collectie zit vol met items waar een edgy randje aanzit en het geeft ook wel een beetje een vintage vibe. Voor als je even klaar bent met het alledaagse dus!

3. Rouje
Dit merkje is opgezet door niemand minder dan de populaire Jeanne Damas uit Frankrijk en zij weet als geen ander wat elegant is. Wij zijn gek op de Franse uitstraling en de vrouwelijke look die alle items hebben. We willen het allemaal...

4. Wanderlust Swim
Als je naar de foto's op dit Instagramaccount kijkt, zou je willen dat je de bikini's zelf ook kon krijgen... En dat kan ook! De items zijn vrij simpel, maar less is more! De bikini's staan goed op veel verschillende lichaamstypen en dat maakt het al helemaal perfect.

5. Réalisation Par
Je hebt vast en zeker, misschien zonder het door te hebben, wel eens een item van Realisation gezien op één van je favoriete Instagrammers. Wederom elegante items, maar dan af en toe met onverwachte twist. 

6. Musier Paris
Ook dit merkje laat al je Franse dromen uitkomen. Net zoals Rouje is dit merkje opgezet door een blogger. Zij weten nou eenmaal precies wat wij zoeken en daar maken wij maar al te graag gebruik van. De hele collectie is prachtig en we zouden het daarom ook het liefst allemaal gelijk willen bestellen! 

 

Een bericht gedeeld door Musier Paris (@musierparis) op

 

Een bericht gedeeld door Musier Paris (@musierparis) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top