Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 31

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Frederikstraat in Den Haag…

De Frederikstraat straat ligt in het verlengde van de Denneweg, een leuke winkelstraat die vooral bekend staat om zijn meubel, antiek en interieurwinkels. De Frederikstraat sluit hier perfect bij aan. U vindt hier veel bijzondere ondernemers en de sfeer van het Den Haag van vroeger. Achterin de straat vindt u nog een aantal mooie gebouwen in originele staat met prachtige oude gevels. Sla dus tijdens een bezoekje aan Den Haag al deze bijzonderheden niet over!

Hardies Mode Hardies Mode

Winkeltip 1: Hardies Mode

Hardies biedt een breed en exclusief assortiment mode en haute couture, van grote tot kleine maten, zonder leeftijdsbeperkingen en voor alle stijlen en smaken. Bovendien beschikt Hardies over een eigen couture lijn en een ruime afdeling avondkleding. Zo kun je er voor elke gelegenheid de juiste kleding vinden.

 

Merken

Valentino, Ferragamo, Missoni, Celine, Escada, Rena Lange, Anne Belin,Roberto Cavalli en vele andere.

JJ JJ

Winkeltip 2: Jamie J

Jamie J. heeft bijoux en kleding van gerenommeerde en hippe merken. Het assortiment is zo veelzijdig dat je je hier een complete outfit, inclusief bijpassende accessoires aanschaft.

Merken

Fashion: Maliparmi, Isla Ibiza, Style Butler, Tara Jarmon, Jeans 1921, Andersen & Lauth, Bianca van Leur. Bijoux: Joy, Gas, Clio Blue, Satellite.

E E

Winkeltip 3: Espressissimo

Espressissimo is nationaal dealer van illy, de Champagne onder de koffie, en ‘authorised dealer’ van o.a. Jura volautomaten en apparatuur van o.a. Quick Mill, Vibiemme, Ascaso en Francis Francis. Maar ook nagenoeg alle producten die illy op de markt brengt zoals de door kunstenaars gedecoreerde artcollection cups.

Voor meer winkeltips, check NLstreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top