Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 34

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Pannekoekstraat in Rotterdam…

De Pannekoekstraat is eigenlijk een dorpje in de grote stad. Het is karakteristiek en gezellig stukje Rotterdam met leuke winkels, hippe cocktailbars en gezellig koffie- en lunchzaakjes. De straat heeft veel te bieden. Je vindt er knusse zaakjes met elk hun eigen bijzondere assortiment en ook op het gebied van eten en drinken is er voor ieder wat wils.

My Sin My Sin

Winkeltip 1: My Sin

http://www.nlstreets.nl/NL/winkel/my-sin--lingerie-ondermode-rotterdam/

My Sin is een lingeriezaak voor zowel dames als heren. Je vindt hier spannende en pikante lingerie in alle soorten en maten. Op de benedenverdieping kun je terecht voor erotische artikelen en uitgaanskleding in lak en leer. Wil je iets speciaals, dan ben je hier aan het juiste adres.

Merken

Dames lingerie: Aubade - Valisere - Valery - Undressed - Kleimann - escora - Folies by Renaud Mann - Der Kommissar. Heren lingerie: Olaf Benz - Manstore - Hom - Body Art - Hugo Boss. Uitgaanskleding: Patrice Catanzaro - Kleimann - Peter Domenie - Bizonder - Tyka Boom. Vibrators & dildo’s: Fun Factory - Lelo.

PJ PJ

Winkeltip 2: Pronkjuweel

http://www.nlstreets.nl/NL/winkel/pronkjuweel--sieraden-kralen-workshop-rotterdam/

In deze winkel vind je een veelvuldig wisselende collectie kralen, handgemaakte sieraden en accessoires, zoals hoedendozen en oorbellendisplays.

Merken

Pronkjuweel, Les Nereides- N2 en Konplott.

DR DR

Winkeltip 3: Depot Rotterdam

http://www.nlstreets.nl/NL/winkel/depot-rotterdam--interieur-wonen-rotterdam/

Depot is de perfecte winkel voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke aanpak van het interieur, waarbij veel aandacht is voor de combinatie van designklassieker en ontwerpen van hedendaagse toonaangevende ontwerpers.

Merken

Tom Dixon, Tord Boontje, Droog Design, Marcel Wanders, Richard Hutten, Artifort, Moooi, Living Divani, Normann Copenhagen, Plank, Casamania, Magis design, Adelta, Fritz Hansen, BRF, Kenzo Home, Lelievre Paris, Kvadrat.

Voor meer winkeltips in Rotterdam, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top