Fashion

Gruwelijke series

Vroeger waren series wel ok, nu zijn ze te gruwelijk. De diversiteit, de verhaallijnen en de verbazingwekkende effecten zorgen ervoor dat je op het puntje van de bank zit. Ik neem nu echt geen genoegen meer met de herhalingen van The A-team of Buffy. Nee, ik ben fan van een hele hoop nieuwe series die waarschijnlijk pas over een aantal jaar het Nederlandse daglicht mogen gaan zien.

Ik  moet wel eerlijk toegeven dat mijn verslaving af en toe best ver gaat. Het eerste wat ik doe bij mijn binnenkomst in mijn huisje, is het aanzetten van mijn pc om zo de nieuwe afleveringen van mijn favoriete series te laden (je kunt ze ook downloaden)

Series kopen of elke week wachten totdat er weer een nieuwe aflevering verschijnt zit er voor mij  niet meer in, ik ben een echte streamer geworden. Van mijn laatste aanwinst gaat mijn hartje echt sneller kloppen. De naam van de serie is True Blood en ze zijn net begonnen met het 2e seizoen.

Check hier de link van True Blood en bekijk daarnaast de serie Breaking Bad ook even. Voor meer info, vragen of tips over series, mail gewoon even naar: info@pozerscene.nl

Enjoy!

Deel dit artikel
Back to top