Lifestyle

Euphoria is de nieuwe serie die je nu wilt kijken en hier gaat het over

Euphoria is de nieuwe serie die je nu wilt kijken en hier gaat het over

Als je regelmatig door TikTok scrollt, is de kans groot dat je iets bent tegen gekomen over de serie Euphoria. Deze HBO-serie is namelijk onwijs populair. Euphoria season 2 is net begonnen en het wordt ook wel een mix van Gossip Girl en Elite genoemd. Wil je ook Euphoria kijken? Dit is wat je wilt weten over deze serie.

Hier gaat de populaire serie Euphoria over

In Euphoria volgen we vooral Rue, die wordt gespeeld door actrice Zendaya (Dune). Ze heeft drugsproblemen, ook nadat ze na een afkickkliniek is geweest, en psychische problemen. Alleen moet ze als tiener natuurlijk ook gewoon naar school. Daar ontmoet je stuk voor stuk de rest van de Euphoria cast. En iedereen heeft zo zijn eigen problemen - van de populaire Nate met een problematische vader tot Jules die transgender is. Er komen heel veel (taboe-)onderwerpen voorbij, maar wat de serie daarnaast vooral zo populair maakt zijn de geweldige cinematografie én de outfits. 

Dit is de Euphoria cast

De Euphoria cast bestaat uit heel veel bekende acteurs en actrices. Denk aan Zendaya (Duna), Sydney Sweeney (The Handmaid's Tale), Jacob Elordi (The Kissing Booth) en Eric Dane (Grey's Anatomy). Kortom: genoeg redenen om te kijken!
 

Een paar geweldige outfits uit Euphoria

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top