Fashion

Nieuws van de dag!

Als je nog steeds in de veronderstelling bent dat je leven kut is, dan moet je toch echt even de onderstaande nieuwtjes lezen. Blijkbaar hebben wij het zo erg nog niet!

Afscheids-sms

Een afscheids-sms naar een vriend heeft dinsdagnacht het leven gered van een 24-jarige man uit Utrecht. In het sms'je, stond dat de afzender zichzelf zou ophangen. Ondanks het late tijdstip besloot de eveneens 24-jarige vriend het bericht te lezen. Daarop sprong hij in zijn auto en reed hij naar het huis van zijn maatje. Via de brievenbus lukte het hem de gordijnen iets opzij te schuiven, waarna hij zijn vriend aan een touw zag hangen. Het intrappen van de voordeur lukte hem niet, maar na het inslaan van een raam kwam hij binnen. Hij tilde zijn vriend omhoog om hem lucht te geven en riep om hulp. Met de hulp van toegesnelde buren werd het touw doorgesneden, waarna de bewusteloos geraakte man bijkwam. De man werd door agenten meegenomen naar het politiebureau. Daar verklaarde hij dat hij zijn vriend een sms had gestuurd, omdat hij toch altijd diep sliep en zijn bericht dus pas de volgende dag zou lezen. Saved by the bell!

Sneakers redden zeker wel levens

Dat mannen en vrouwen ondertussen kasten vol met sneakers hebben, dat is een feit. Dat deze hebbedingen ook je leven kunnen redden, daar had ik nog niet over nagedacht! Martin Gardner uit Groot-Brittannië kreeg een elektrische schok, maar overleefde dankzij de rubberen zool van zijn sneaker. De veertienjarige Martin Gardner was aan het buitenspelen bij een elektriciteitshuisje. Daar raakte hij een kabel aan, kreeg een schok en viel achterover op de spoorweg. De jongen had brandwonden in zijn gezicht, een hoop blauwe plekken en een gebroken arm. Volgens zijn dokter hebben zijn sneakers zijn leven gered. Dus kinders, nooit meer buitenspelen zonder sneakers!

Man laat kersverse bruid achter op toilet van luchthaven

Een Saoedische bruidegom heeft zijn kersverse vrouw achtergelaten op het toilet van een luchthaven. De man was het getreuzel van zijn bruid meer dan zat en stapte alleen het vliegtuig op. Het koppel was net op de terugweg van hun huwelijksreis in Maleisië. Op de luchthaven wilde de bruid nog even een grote boodschap doen voordat ze het vliegtuig opstapte. Haar echtgenoot vond dat het allemaal te lang duurde en liet zijn vrouw achter op de luchthaven. Toen de vrouw eindelijk verlost was van het bruine gebeuren, zag ze dat haar man spoorloos was verdwenen. Na een half uur kwam ze erachter dat de gast gewoon was gaan boarden en heeft de chick uiteraard een echtscheiding aangevraagd!

Ben jij nou ook zo’n pechvogel of mazzelpik?! Post hieronder je belevenis!

Peace!

Deel dit artikel
Back to top