Fashion

Kassandra zoekt mooiste brillengezicht van Nederland

Topmodel Kassandra gaat de straat op om het mooiste brillengezicht van Nederland te zoeken voor de verkiezing Brildrager van het jaar 2009 van Specsavers.

In verschillende steden gaat ze als ‘street caster’ op zoek naar het mooiste brillengezicht van Nederland. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen op de internationale finale in Londen. Hier maakt hij of zij kans op een modellencontract van een Londens topmodellenbureau en een reis voor twee personen naar Barbados of St Lucia.

“Ik ga in de komende weken op zoek naar dé ambassadeur van brildragend Nederland”, zegt Kassandra. “Mensen die laten zien dat ze met hun bril hun look helemaal compleet maken!”

Na het grote succes van vorig jaar verwacht Specsavers ook nu weer duizenden inschrijvingen. Alle brildragers vanaf 16 jaar kunnen zich vanaf 19 juni inschrijven voor de modellenwedstrijd voor brildragend Nederland. Iedereen die vindt dat hij of zij er geweldig uitziet met bril kan zich aanmelden. Aanmeldformulieren zijn in alle Specsavers-winkels verkrijgbaar, maar het kan ook online via www.specsavers.nl/brildragervanhetjaar. Je kunt ook je foto - uiteraard met bril - mailen naar brildragervanhetjaar@nl.specsavers.com.

Bebrilde fashionista’s dus opgelet! Ga jij meedoen? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top