Fashion

Miranda Kerr en verloofde wachten hiermee tot ze getrouwd zijn

Op dit moment vult Miranda Kerr haar dagen met vele interviews om haar denimcollectie in samenwerking met het modemerk Mother te promoten. Hoewel een groot deel van de interviews in het teken staan van mooi spijkergoed, draaien de gesprekken ook om haar privé-leven. Zo wordt er van alles gevraagd over de verloofde, Evan Spiegel, van de Australische schone.

In een interview met The Times UK is Miranda openhartig over haar relatie met de jonge miljardair. Het topmodel leek er zelfs op te hinten dat het stel wacht met het consumeren van hun relatie tot ze getrouwd zijn. Zo kreeg het model de vraag of ze nog een kind wil en gaf ze een opvallend antwoord. “Not yet. Not until after we get married. My partner is very traditional”, onthulde het model. “We can’t… I mean we’re just… waiting”, ging het model verder. 

Miranda en Evan, die dankzij de uitvinding Snapchat de jongste self-made billionaire is, ontmoetten elkaar in 2014. Na een jaar daten ging de 26-jarige vorig jaar juni op één knie voor het topmodel. Het stel wil dit jaar in het huwelijksbootje stappen. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top