Fashion

Matthew opent webshop

Joepie! Matthew Williamson gaat een eigen onlineshop openen. Vanuit je luie stoel kun je tijdens die saaie kantooruren volop gaan shoppen in de webshop van Matthew. Zit er iets voor jou tussen…

 

Vandaag is de tweede lancering van Matthew Williamson for H&M volop aan de gang (op de H&M-onlineshop is al bijna alles uitverkocht) en ik kan je bij deze weer verblijden met een leuk nieuwtje. De ontwerper komt namelijk met zijn eerste winkel op het world wide web. “Ik wilde iets lanceren om mijn klanten beter te kunnen bedienen,” aldus Matthew. “Mijn webshop bevat exclusieve items, net als in mijn flagship-winkel in Londen en straalt dezelfde sfeer uit als mijn gewone winkels.”

MatthewWilliamsonMatthew Williamson
MatthewWilliamsonMatthew Williamson

Het gaat goed met Williamson: naast twee H&M-collecties en de webshop heeft meneer ook een televisiecommercial weten te scoren om zijn collecties te promoten. Je kunt zeggen dat 2009 tot nu toe een druk jaar voor de designer is. Naast zijn twee hoofdcollecties heeft hij ook winkels geopend in Dubai en New York. “Ik kijk uit naar een erg lange vakantie,” aldus Matthew. Groot gelijk heeft hij.

MatthewWilliamsonMatthewWilliamson

Het is hem gegund. De webshop gaat binnenkort van start. Hier kun je alvast een kijkje nemen. (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top