Fashion

Sterren aan boord voor 'Matthew Williamson For H&M'

Gisteravond was het feest in Manhattan toen Matthew Williamson, omringd door modellen en celebrities, tot diep in de nacht feestvierde ter gelegenheid van de lancering van zijn tweede collectie voor de fashionretailer H&M.

De zomercollectie is een vervolg op de lancering van zijn eerste damescollectie die afgelopen week werd gelanceerd. Het première-evenement werd op ‘The Majesty’ gehouden, een schip dat aangemeerd lag in de South Street Seaport en prachtig verlicht was met roze neonlicht. Gasten als Lucy Liu, Helena Christensen en Mary Kate Olsen bewonderden de nieuwe dames- en herencollectie die vanaf 14 mei wereldwijd verkrijgbaar zal zijn.

“Het was een geweldige ervaring om met H&M te werken. De wereldwijde lancering in New York City was spectaculair. Het is fantastisch dat veel van mijn vrienden uit de modewereld deze collectie hebben gesteund. De modellen waren prachtig en het was een eer dat Grace Jones een performance voor mij en mijn vrienden gaf. Ik hoop dat iedereen net zo uitkijkt naar de lancering van de collectie in de winkel op 14 mei als ik – met naast de dameslijn mijn eerste herencollectie ooit”, zegt Matthew Williamson.

Liliy Donaldson, Mary-Kate Olsen, Daria Werbowy met Matthew Williamson

De sterren over de collectie:

“Ik denk dat Matthew’s lijn perfect voor dit moment is. Het is warm en heerlijk in New York en overal waar hij is, brengt hij kleur en het lentegevoel”, zegt Lucy Liu.

“Ik vind dit een fantastische samenwerking en ik denk dat H&M geweldige keuzes in designers maakt, Matthew is echt perfect voor H&M”, zegt Helena Christensen.

“Deze collectie is Matthew Williamson ten voeten uit. Fantastische kleuren en prints en alles is prachtig afgewerkt. Het combineert ook erg goed met H&M’s eigen zomercollectie,” aldus Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M.

Heb jij al zin in Matthew’s zomercollectie? Ik ben benieuwd of –ie net zo sprankelend wordt als de lente lijn… (Monique)

Deel dit artikel
Back to top