Fashion

Romantische jurkjes van Ursula Pelt

Tuttige jurkjes en schortjes in zwart, grijs, oranje en paars. In 2004 studeerde ze af aan het Amsterdam Fashion Institute en sindsdien is het snel gegaan met Ursula Pelt. Ze heeft een nieuwe collectie. Superromantisch…

 

Haar kleding is geïnspireerd op straatcultuur in wereldsteden. Voor elke collectie bezoekt ze een nieuwe plek in de wereld. Zo liep ze voor haar studie een tijdje stage bij Globe International Limited in Melbourne Australië.

Na haar studie vertrok ze naar Jakarta om zich te verdiepen in productietechnieken. Daarna woonde ze vier maanden in Kaapstad waar ze haar eerste collectie maakte. Terug in Amsterdam kreeg ze de kans om haar werk op de modefabriek te laten zien. Niet veel later was de kleding te koop bij YOI, Blend, Vezjun en Soulcycle.

Kleding van Ursula is heel betaalbaar. Een T-shirt heb je vanaf 30 euro en een jurkje voor 75 euro. De prijzen houdt ze expres laag, want volgens haar moet de kleding betaalbaar zijn voor ‘jonge, coole mensen’. Dit is haar ‘Sunny Side Up’ collectie. What do think? (Juliette)

 www.ursulapelt.nl

Ursula PeltUrsula Pelt
Ursula PeltUrsula Pelt
Deel dit artikel
Back to top