Beauty

Beauty trend: Grijs haar

Zoals Rihanna al zei: Grey is the new black! Steeds meer celebs gaan voor een grijze coupe. Wij zijn al fan van deze trend en zetten daarom de mooiste grey hair looks voor je op een rijtje. 

Follow my blog with Bloglovin

Pink, Rihanna en Ellie Goulding gingen je al voor met de look, maar nu zijn ook de bloggers, OITNB-actrice Dascha Polanco en reality- en social media ster Kylie Jenner gespot met grijs haar. Dat betekent dat het niet lang duurt voordat we veel meer celebs met vijftig tinten grijs haar gaan zien.

Heel makkelijk is het overigens niet om je haar grijs te verven. De jongste telg van de Kardashian/Jenner familie heeft voor deze look heel wat uren in de kappersstoel gezeten. Het duurde maar liefst 12 uur (!) voordat het haar grijs was. 

Koningin van de verschillende kleuren haar Kylie Jenner, kleurde drie weken geleden haar lokken grijs.

Maar zoals we van Kylie gewend zijn, houdt ze nooit lang dezelfde look. Inmiddels heeft ze alweer donker groen haar.

Orange Is The New Black actrice Dascha Polanco is letterlijk vijftig tinten grijs met deze look.

Natuurlijk mogen de bloggers ook niet ontbreken in dit lijstje. De Nederlandse Linda Tol staat bekend om haar prachtige hairdos. Wij hopen dat ze deze look blijft houden. We love.

Wil je stiekem wel grijs haar, maar durf je geen drastische verandering aan? Ga dan voor een donker grijze look zoals Lovely by Lucy

En natuurlijk het grijze haar van Rihanna.

 

 

 

 

 

 

Beeld: Instagram, Getty Images

Deel dit artikel
Back to top