Fashion

Vinyl Fanny Pack

De heuptasjes. Zelf heb ik me er nog niet schuldig aan gemaakt, als je mijn vakantie in de VS als kleine opdonder niet meerekent. Toen liep ik er in het pretpark mee rond, met mijn Disney dollars er veilig in opgeborgen … Maar nu? Ik heb er geen en ik weet ook niet of ik me er ooit aan zal wagen.

Vinyl Fanny Pack by American ApparelIk geef onmiddellijk toe: handig zijn ze zeker. Vooral tijdens je avondje uit, lekker al je rotzooi erin stoppen en dansen maar. Mobieltje, sleutels, lippenspul, geld. Check, dubbelcheck? Gelukkig ben ik geen roker maar ik kan me zo voorstellen dat het best handy is om ook je sigaretten in op te bergen… Dat eeuwige pakje in je handen houden is toch ook niet alles.

Maar toch, ik geef de voorkeur aan een outfit met zakken of anders iemand die mijn goods bij zich wel dragen. Vriendlief is daarbij een gewillig slachtoffer… Een tas met uitgaan, hoe groot dan ook? Voor mij een echte no-go. Dat danst toch niet lekker!?

Ik kwam net op het web dit vinyl heuptasje van American Apparel tegen en ik vroeg me meteen af of dit dan misschien een exemplaar is dat mijn hartje kan veroveren… Hij is niet te groot, niet al te duur en best chic. Uhm, toch nog maar heeeeel wat nachtjes over slapen!

Wat vind jij van heuptasjes? Loop jij er mee rond!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top