Fashion

Zo hoef jij je broek nooit meer te passen

Zo hoef jij je broek nooit meer te passen

Volgens mij is niemand dol op het eeuwig passen van kleding in dat benauwde pashokje. Je doet natuurlijk liever iets anders. Uiteindelijk wil je toch weten of die broek nou de juiste maat is of niet. Een shirtje bijvoorbeeld hoef je alleen maar over je hoofd te trekken. Dat kost minder moeite en gaat veel sneller.

Toch is het passen moeilijk vermijden. Het is namelijk vervelend om thuis te komen en erachter te komen dat je broek net te kort is. Als dat gebeurt dan moet je namelijk weer terug naar de winkel en nee, dit wil je niet. 

Wij hebben een tip voor jullie waardoor je die benauwde pashokjes kan vermijden. 

Je nek 

Haal als eerste de broek van de hanger (als het item aan een hanger zit). Als de broek niet dicht zit dan doe hem dan even dicht. Houd vervolgens de broek vast aan de bovenste twee uiteinden (bij de taille). Doe die uiteinden om je nek. De broek schijnt perfect te passen als de uiteinden precies tegen elkaar aan komen. Als de twee uiteinden elkaar overlappen, dan is de broek helaas waarschijnlijk te groot. Andersom, als het niet lukt om de uiteinden samen te krijgen dan gaat het bij de buik ook niet lukken. 

We hebben geprobeerd de tip zo goed mogelijk uit te leggen. Maar als je het niet helemaal snapt, kun je ook altijd het onderstaande filmpje bekijken. 

Ben je benieuwd naar mooie kledingstukken die dezelfde kleurfamilie hebben. Klik dan hier

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top