Fashion

Nu al klaar met de najaarsmode? Deze coole microtrends geven je weer inspiratie!

Heb jij momenteel ook last van een 'outfit sleur'? Je weet ’s ochtends niet wat je aan moet trekken en als je dan eindelijk een look uit de kast heb getrokken, heb je het gevoel dat je deze al 1000 keer aan hebt gehad. Deze coole microtrends geven je weer inspiratie!

Iedere keer als je denkt dat je geen nieuwe kleding en accessoires meer nodig hebt, duikt er weer een microtrend op die we dan toch weer moeten hebben. Zoals: de vinyl trend en de fanny packs. Met deze kleine musthaves geef jij jouw outfit net wat meer spice. Klik op jouw favoriet om deze te bestellen.

Vinyl
https://shop.mango.com/nl/dames/broeken-skinny/vinyl-broek_13053722.html?c=70&n=1&s=searchEen makkelijke manier om een gaaf effect aan je outfit te geven is om bijvoorbeeld een broek of jas van vinyl aan te doen. 

Fanny packs/ belt bags

Als één schaap over de dam is volgen er meerdere. Dit geld ook voor de fanny pack. Gucci begon er mee en nu kun je zo overal vinden. Heel handig voor een avondje uit.

Kleurrijke corduroy
Hier schreven wij al een artikel over en deze trend is momenteel niet weg te slaan uit het straatbeeld. Durf jij deze trend aan? 

Sky is the limit

Laarzen tot ver boven de knie zijn weer terug van weg geweest. Deze statement items maken iedere saaie outfit weer speciaal.

Streepjes, streepjes, streepjes
Let maar eens op. Bij merken als Supreme, Wrangler en bij de highstreet merken zie je het. Rainbow stripes zijn hot, vooral op t-shirts en truien. Deze van Ganni is te gek voor het najaar. 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top