Fashion

Swarovski Fashion Rocks 2007

Gisteravond was de Royal Albert Hall in Londen de locatie voor het feestelijke Swarovski Fashion Rocks 2007. Bij dit fashionable event kruisten designers als Armani, Christopher Kane, Marchesa, Stella McCartney en Versace de degens met artiesten als Alicia Keys, Timbaland en de Sugababes.

Voorzien van de nodige hoeveelheid topmodellen werd de avond ingevuld met shows van 10 big ass designers, onder muzikale begeleiding van diverse topartiesten. Enkele combi’s van Fashion Rocks 2007? Razorlight & Burberry, Shirley Bassey & Marchesa, Rosin Murphy & Gucci en Lily Allen & Chanel. De rich & famous ‘rockten’ niet zomaar zonder reden, de avond stond in het kader van een goed doel, Prince’s Trust, dat Britse jongeren zonder werk of opleiding op weg helpt.

Hoogtepunten van de avond? De comeback van Whitney Houston én de niets tot de verbeelding over latende see-through Valentino jurk van Uma Thurman, die samen met Samuel L. Jackson host van het event was.

Hieronder een aantal rode loper plaatjes:

Uma Thurman in ValentinoKate Moss in jurkje eigen Xmas collectie Topshop, mét Swarovski kristallen (werd geveild voor het goede doel)
Heather Graham ging voor straplessJoss Stone trad op voor Calvin Klein
Claudia Schiffer's black & goldNaomi Campbell met Dolce & Gabbana
Naomi Watts in Calvin KleinLily Allen in én voor Chanel

Wie rockt het meest qua outfit!? (Virginie)

Beeld: Rex Features/PA Photos/WireImage/Film Magic (via vogue.co.uk)

Deel dit artikel
Back to top