Fashion

The Olsen Twins waren niet altijd modebewust

Ondanks dat Mary-Kate Olsen nu de stempel fashionicoon op zich krijgt gedrukt, was ze er vroeger niet zo mee bezig. De helft van de Olsen Twins hield zich liever bezig met paardrijden...

The RowDat Mary-Kate en haar zus Ashley zouden uitgroeien tot zulke mode-iconen, hadden we vroeger nooit gedacht. Ok, de twee waren super cute in de hitserie Full House, maar daar was ook alles mee gezegd. Echte engeltjes waren het niet! Typisch het lelijke eendjes syndroom. De tweeling groeide uit tot twee mooie, maar vooral modebewuste meiden. Niet geheel onlogisch dat ze hun eigen kledinglijn The Row begonnen.

Toch waren beide dames in hun jonge jaren niet bezig met mode. “Toen ik jong was, heb ik nooit een modeblad in mijn handen gehad. Ik vond paardrijden belangrijker”, aldus Mary-Kate. “Pas toen ik écht naar mode ging kijken, kwam ik erachter dat ik het ontzettend interessant vond. Tijdens mijn studie kon ik het ontwerpen van t-shirtjes maar niet uit mijn hoofd zetten. Het was mijn vader, die zei ‘You should do it!”

En gelukkig deden de dames het! Wat vind jij van de (onbetaalbare) kledinglijn van Mary-Kate en Ashley Olsen? (Elisah)

 

Deel dit artikel
Back to top