Fashion

French & Saunders: America’s Next Top Model

Zeker als ons kikkerlandje door dit weer wordt geteisterd (lees: zo veel regen en wind dat ik no way veilig met paraplu op de fiets naar mijn werk kan) dan kom ik weer in mijn tv-modus. Niets fijner dan heerlijk languit op mijn bank vertoeven, met thee & koekjes binnen handbereik, terwijl buiten de grachten bijna overstromen.

Een stapel dvd’s doet het natuurlijk altijd goed maar ik ben ook wel het type dat van een potje zappen houdt. Vriendlief wordt er wel eens moe van (“kunnen we misschien 1 programma uitkiezen en dat helemaal afkijken, in plaats van steeds te switchen!?”) maar ik wil gewoon niks missen. Stel dat er net die ene geweldige nieuwe serie wordt uitgezonden en ik mis het!?

Maar ondanks mijn zapgedrag gebeurt me dat natuurlijk regelmatig. En het schijnen vooral de grappige tv-programmaatjes te zijn die ik niet op tijd signaleer. Family Guy!? Schuine overbuurcollega F. moest me er heel subtiel op wijzen, het was volledig langs me heen gegaan. Gelukkig was F. ook scherp genoeg om te bedenken dat French & Saunders (de comedy show waar Absolutely Fabulous uit voort is gekomen) ook nog niet tot mijn ‘kennissenkring’ behoorden. Spuit elf misschien, maar kende jij het al!? A.F. vind ik geweldig en hetzelfde geldt voor French & Saunders!

Check onderstaand filmpje van de parodie op America’s Next Top Model. Tyra mocht willen dat ze zulke lange benen had! En die kandidaten van ANTM kunnen bovendien nog wat leren van de signature walk van miss Saunders…

 

Het tweetal heeft ook meerdere sketches met Kate Moss gedaan, ik heb er eentje voor je bijgevoegd. Zou ons supermodel toch gezegend zijn met een gezonde dosis Britse humor!? (Virginie)

 

Deel dit artikel
Back to top