Fashion

A Model Life

Na het tijdens mijn vakantie gemist te hebben zit ik er weer helemaal in. America’s Next Top Model; heerlijk! De eerste paar eliminaties zijn me even ontgaan maar ik heb wel zo mijn favorieten. Terwijl mijn wederhelft met haar allernieuwsgierigste-aagje-karakter de winnaar van dit seizoen erbij zoekt (I DON’T WANNA KNOW!) heb ik meer info voor je over de rip-off van ANTM, met Petra Nemcova als host…

A Model Life: deelnemers plus mentor Petra NemcovaEen topmodel kunnen we haar niet helemaal noemen, eerder het-model-dat-de-tsunami-overleefde-en-een-fling-had-met-James-Blunt. Petra Nemcova, ooit een Victoria’s Secret Angel, houdt zich nu niet meer zozeer bezig met zelf modellen. Nee, in een nieuwe variant op het volg-modellen-in-spe-tijdens-hun-tocht-naar-de-top is 13 juli de première van de show waarin Petra Nemcova optreedt als mentor. De uiteindelijke titel is ‘A Model Life’ geworden (wat mij betreft ook een stuk beter dan ‘The Petra Nemcova Project’) en op de site kun je kennis maken met de 6 deelneemsters die je tijdens test shoots, shows en everyday life kan volgen. En het is niet geheel vrijblijvend: NEXT Modeling zal de new models on the block gedurende het programma beoordelen én bepalen wie uiteindelijk een contract bij het bureau krijgt.

Wat krijg je als je een Slowaakse, Braziliaanse, Australische, Britse en 2 Amerikaanse wanna-be modellen bij elkaar zet!? Juist: A Model Life… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top