Fashion

Vrijdag videodag: Sasha Pivovarova

Ik heb het vorige week al aangekondigd: de vrijdag moet worden omgedoopt tot nationale filmdag. Bij deze trek ik dat idee even door, want we zitten opnieuw maar een paar uur van het weekend verwijderd en dat mag gevierd worden!

Eigenlijk ben ik niet echt in een celebration stemming. Dit persoontje kan kennelijk niet zo goed meer tegen al die regen en lage temperaturen, gister werd ik geveld door een kleine koortsaanval inclusief gratis hoofdpijn. Met een goed nachtje slapen zou ik er wel bovenop komen, no big deal. Maar helaas dacht een huisgenoot er anders over en werd ik midden in de nacht wakker van een rampentampend duo. Grrr, zet dat bed de volgende keer P-L-E-A-S-E een stukje van de muur!

Maar genoeg over mijn sores; terug naar het clipje waar ik deze vrijdag mee begin. Een dag uit het leven van topmodel Sasha Pivovarova. Je ziet een shoot voor de cover van het septembernummer van de Britse Vogue, je hoort wat over de Russische invasie binnen de modellenwereld, je kunt kunst van Sasha bewonderen (zelfportret!?) en je maakt kennis met haar man, de fotograaf Igor Vishnyakov.

 

Ik kan er niks aan doen maar echt iedere Rus die Engels spreekt doet me denken aan Carrie’s Aleksander Petrovsky… Enjoy! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top