Fashion

Leger des Heils

Ook al zou het gepast zijn: nee, dit is geen postuum eerbetoon aan Majoor Bosshardt, die er gister op 94-jarige leeftijd tussenuit is geknepen. Daarvoor moet je op legerdesheilsscene.nl zijn. Ik ben toevalligerwijs vandaag weer een filmpje van onze vriend William Sledd tegen gekomen, bij zijn uitdaging om een complete outfit te fiksen bij… the Salvation Army!

Dus toch, op deze manier wat aandacht voor het Leger des Heils. Samen met een vriendin wordt de Ask-a-Gay-Man-hero een grote vestiging van het Salvation Army ingestuurd, waarbij gezegd moet worden dat hij het een beetje tegensputterend ondergaat. Missie!? Een fashionable outfit bij elkaar sprokkelen, zowel voor haar als voor hem. Budget? Maar liefst 15 dollar. Ze worstelen zich door de Mickey Mouse overhemden heen en vinden hier en daar best wat aardigs!

 

Eigenlijk zou dit filmpje me een schop onder my behind moeten geven; mijn plannen om eindelijk puin te ruimen in mijn kledingkast en de vuilniszakken bij het Leger des Heils of welk goed doel dan ook te droppen!? Not really happenin’… Word alleen maar hebberig als ik bijvoorbeeld die gestreepte pumps in de clip zie! Voorlopig eerst maar eens de tweedehands winkeltjes zien te vermijden dus.

Wat denk jij van second hand shopping? Ben je net als William tegen kleding die al door iemand anders is gedragen!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top