Fashion

Spuiten en slikken

Onder het motto “ik vrij onveilig of ik vrij niet” hebben een aantal ruigpoten uut Greuningen wel heel extreem huisgehouden op een aantal homofeesten. Het ene na het andere slachtoffer meldt zich bij de politie om aangifte te doen van hiv besmetting. En deze besmetting komt niet omdat deze lui zich vrijwillig in hun villa achterwerk hebben laten plompzakken.

Dit was waarschijnlijk wel hun bedoeling (wat doe je anders op een gay-sex party?) maar dat was niet de directe reden. Bezoekers van deze feessies zijn namelijk stelselmatig gedrogeerd met GHB, pillen en waarschijnlijk nog een goeie dosis poppers, om vervolgens te worden geïnjecteerd met hiv-besmet bloed. Daarna werden de arme nietsvermoedende slachtoffertjes snoeihard afgepompt door de vier (allemaal met hiv besmette) verdachten.

Eén van de verdachten schijnt zelfs werkzaam te zijn in het ziekenhuis. De politie denkt dat hij hierdoor ook zo makkelijk aan naalden en grondstoffen voor GHB heeft kunnen komen. Je zal net wat bloed nodig hebben en deze man in het ziekenhuis tegenkomen. Ook is het heel waarschijnlijk dat er nog meer slachtoffers zijn die zich niet durven te melden of die er nog niet “achter” zijn dat ze besmet zijn. Het moet niet gekker worden….bah!!!  That’s all I say……

Bushwick Biff

Deel dit artikel
Back to top