Fashion

INSA Art

Waarschuwing: deze headline is niet bestemd voor mensen die een afkeer hebben van blote voeten. Ja, die bestaan. Ik heb een vriendinnetje die haar teennagels laat knippen door moederlief. Vooral in de zomer is het een groot feest voor haar (en voor mij, het is erg amuserend als toeschouwer). Enfin, ik wil je even informeren over de blote-voeten-sneakers doeken van INSA.

Toen ik zijn werk voor het eerst zag, ging ik er vanuit dat INSA een Crea Bea was door de femme fatale pumps die verwerkt waren in zijn illustraties. Maar INSA is een high-profile he-artiest uit Londen die al een interessante CV voor zichzelf heeft samengesteld met namen als Kangol en Oki-Ni. De schoenenfetisj trekt hij door met cartoon sneakers (Nike Air Max 90, Dunks en Classics) getekend over blote voeten op doeken van 91 cm bij 121 cm.

INSA ArtINSA Art

Ik vind het een geinige manier om mijn sneakercollectie uit te breiden. Voordeel is dat het geen ruimte inneemt in mijn overvolle kast, het nadeel is dat ik telkens het doek weg moet stoppen wanneer Vriendin Voetenfobie langskomt…

Interesse? Voor meer info kun je een mailtje sturen naar sales@insaland.com. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top