Fashion

Pegleg SS07

Misschien ben ik dan wel net terug van een lange vakantie in Azië, maar het blijft niet leuk. Ik ben een mens met gevoelens, dus wanneer Vriendje morgen vertrekt naar New York zonder mij doet dat best pijn.

Pegleg SS07

Pegleg SS07

Pegleg SS07

Frustrerend hoor, het hele weekend was hij alleen maar bezig geweest met winkeladressen markeren op z’n plattegrond van de Big Apple. Het enige wat ik kon doen is toekijken en groen worden van jaloezie. O ja, en een oneindigende wenslijst maken. Veel zin heeft het niet, want ik weet bij voorbaat dat hij alleen maar 1 ding kan kopen voor mij wegens ruimtegebrek in de koffer. Ja, dat is het verwende meisje in mij on the mic. Maar goed, ik ga gewoon stug door met mijn NY wishlist. Dan komen we op nummer 10083489: een item uit de Pegleg Spring/Summer 2007 collectie.

Pegleg is een merk uit New York City en heeft zojuist haar nieuwe collectie gelanceerd. De streetwear local heeft een unieke stijl met opvallende ontwerpen. De S/S 07 tees, knitwear en gestreepte katoen jasjes hebben een 80’s colorway, dus denk aan felle kleuren als paars, geel en lichtblauw. Ik zou héél erg blij zijn met een van de V-hals truien bewerkt met een cartoonstrip-achtige print. Het polkadot/gestreepte jackje mag ook wel van mij. Of beide natuurlijk..

Als je geen persoonlijke NY koerier of een tripje op de agenda hebt, dan kun je het ook via hun online shop doen. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top