Fashion

Wayfarer

Behalve dat het handig is wanneer het zonnetje zich fijn laat zien, kun je er nog veel meer mee. Avondje doorgezakt, te veel booze tot je genomen en te weinig slaap gehad? Check. Knallende ruzie met je vriendje gehad, met giga huilbui als gevolg? Check. Training kickboksen iets uit de hand gelopen? Check.

Knockoff Wayfarer bij collegaNatuurlijk kan die laatste optie ook als smoes worden aangedragen, want dat je in een ordinair vechtpartijtje bent beland hoeft niemand verder te weten. Je kunt ook altijd nog zeggen dat dat blauwe oog komt doordat je tegen de deur bent opgelopen… Alsof dat verhaal niet zo oud is als de weg naar Rome! Dé oplossing van dit moment voor wallen, dikke ogen, blauwe ogen of gewoon simpel de zonnestralen: de Wayfarer van Ray Ban. De jaren ’80 zijn op alle fronten terug dus ook je zonnebril mag niet achterblijven.

En je hoeft natuurlijk niet voor het echte werk te gaan, er zijn genoeg leuke knockoffs te vinden (neem een voorbeeld aan mijn collega tegenover me). Als je toch het real-deal modelletje van Ray Ban op je neus wilt; check de veilingsite eBay. Voor cheapo prijzen vind je hier een groot aanbod Wayfarers.

Let the sun shine! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top