Fashion

De zomertrend volgens Sienna Miller

Als we stijlicoon Sienna Miller moeten geloven, dragen we dit jaar vintagejuken met platte schoenen. De hoge hakken kunnen volgens de actrice echt niet dit jaar. Hm, dat wordt even wennen…

Sienna MillerSienna was dit weekend bij een expositie van Pepe Jeans, waarin bezoekers de mooiste foto's van het merk konden bezichtigen. En niet alleen Sienna zelf stond ook op foto’s (ze staat model voor het merk), maar ook modellen als Jena Malone, Lou Pucci Taylor, Evan Rachel Wood en Viktor Rasuk. Het is altijd even gissen wat mevrouw aanheeft, want dat heeft altijd grote gevolgen voor modeminnende vrouwen. Voor degenen die absoluut niet op hakken kunnen lopen, is het weer een geruststelling. Sienna draagt deze zomer het liefst flatjes.

Naast haar vertoning op de expositie van Pepe Jeans, gaat Sienna samen met haar zus Savannah, in de herfst een eigen kledinglijn opzetten, Twenty8twelve. Wat voor stijlen dit merk gaat ontwerpen, is nog niet bekend. Maar ik weet zeker dat dit weer net zo fashionable wordt als Sienna zelf. Deze herfst dus in een echte Sienna Miller?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top