Fashion

Manolo Blahnik opent winkel in Koeweit

Hoezo shoppen in Londen of New York? Dat is alweer zo passé. Nee, wat dacht je van het Midden Oosten? Je leest het goed. Het Oosten is weer een land rijker waar je lekker kunt shoppen: Koeweit...

 

Elegante panterpumps van ManoloHet Midden Oosten wordt steeds hotter! Dubai is al omgetoverd tot the place to be, maar  Koeweit kan er ook wat van. Want in dit land wordt volgende maand de allereerste Manolo Blahnik winkel van Koeweit geopend.

De winkel is net zo ingericht als het Golestan paleis in Iran en heeft dus een echt oosters tintje. Speciaal voor de opening van volgende maand heeft Manolo Blahnik himself exclusief twee schoenen ontworpen. De ontwerper zelf is helemaal is zijn nopjes. “De winkel straalt zoveel kwaliteit en verfijndheid uit op de foto’s die ik heb gezien. Ik ben erg benieuwd hoe de winkel eruit ziet in het echt. Ik kan bijna niet meer wachten,” aldus Manolo.

 

De winkel van Blahnik komt te staan in Villa Moda in Koeweit. Dit wordt niet de enige winkel van Manolo in het Midden Oosten. Vanaf volgend jaar gaat de ontwerper zijn winkels uitbreiden in onder andere Bahrein.

Ik boek die ticket alvast…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top