Fashion

Kandidaten Hollands Next Topmodel bekend

Gister schreven we al een stukje over Hollands Next Topmodel. Aanstaande maandag kunnen we dan gezellig met z’n allen uitgezakt op de bank zitten om naar het tweede seizoen te kijken. Wij hebben alvast voor jou de kandidaten op een rijtje gezet. Wie wordt Hollands Next Topmodel…..?

Bengü

Naam: Bengü

Leeftijd: 20 jaar

Komt uit: Gorinchem

Doet mee omdat: ze een echte passion for fashion heeft. Bengü heeft al enige ervaring als model, maar op professioneel niveau nog niet. Ze hoopt door haar deelname aan HNTM haar positieve, energieke karakter over te brengen op de foto’s.

Bodil

Naam: Bodil

Leeftijd: 18 jaar

Komt uit: Leeuwarden

Doet mee omdat: ze het helemaal te gek vindt. Ze heeft nog geen ervaring als model en ziet HNTM als de ultieme leerschool. Ze gaat er 100% voor.

Christa

Naam: Christa

Leeftijd: 20 jaar

Komt uit: Apeldoorn

Doet mee omdat: ze hierdoor gezichtsbekendheid krijgt. Ze verwacht naast veel gezelligheid in het huis, ook veel ruzies en kritiek. Ze blijft gewoon zichzelf en hoopt veel te leren.

Gioia

Naam: Gioia

Leeftijd: 20 jaar

Komt uit: Amsterdam

Doet mee omdat: het een uit de hand gelopen grap is. Ze is surfer en is helemaal niet bezig met de modewereld. Het was dan ook een verrassing toen ze hoorde dat ze bij de laatste twaalf zat. Nu gaat ze er helemaal voor.

Kim

Naam: Kim

Leeftijd: 21 jaar

Komt uit: Groningen

Doet mee omdat: ze al enige ervaring heeft als model in diverse landen. Via HNTM wil ze de top bereiken. Het wordt lastig volgens haar, want iedereen is speciaal op zijn eigen manier.

Lois

Naam: Lois

Leeftijd: 16 jaar

Komt uit: Haarlem

Doet mee omdat: ze zich volledig op het modellenwerk wil richten. Ze zit eigenlijk nog op school, maar ze dat staat nu dus op een laag pitje. Zelf zegt ze veel te kunnen leren in het programma.

Maan

Naam: Maan

Leeftijd: 18 jaar

Komt uit: Utrecht

Doet mee omdat: ze erg graag model wil worden. Helaas is dat tot nu toe niet gelukt, omdat ze de standaardmaten niet heeft. Nu hoopt ze model te worden via de show, wat niet zo eenvoudig is. De concurrentie van de andere meiden is groot.

River

Naam: River

Leeftijd: 16 jaar

Komt uit: Haarlem

Doet mee omdat: model worden een grote droom van haar is. Ze is het tweelingzusje van Lois en dat maakt hun meteen concurrenten van elkaar. Allebei zijn ze erg gemotiveerd, dus dat kan spannend worden.

Sabrina

Naam: Sabrina

Leeftijd: 18 jaar

Komt uit: Zeewolde

Doet mee omdat: ze al wat ervaring heeft met modellenwerk en missverkiezingen. Ze heeft zelfs meegedaan aan de Miss Earth Verkiezing. Door de professionele begeleiding hoopt ze haar kans om topmodel te worden aanzienlijk te vergroten.

Sandra

Naam: Sandra

Leeftijd: 20 jaar

Komt uit: Huizen

Doet mee omdat: ze ervan overtuigd is dat haar toekomst is weggelegd als model. Volgens zichzelf heeft ze een redelijk commercieel gezicht, wat ze zelf een ‘strak snuitje’ noemt. Er komen volgens haar een aantal mindere momenten in het programma, maar daarnaast zal er waarschijnlijk ook veel gelachen worden.

Sharmyla

Naam: Sharmyla

Leeftijd: 21 jaar

Komt uit: Haarlem

Doet mee omdat: een vriendin van haar haar heeft opgegeven. Ze wilde altijd al model worden, maar dat is nog niet gelukt. Ze heeft geen idee wat haar allemaal te wachten staat, maar ze heeft er superveel zin in.

Tanimara

Naam: Tanimara

Leeftijd: 19 jaar

Komt uit: Amsterdam

Doet mee omdat: ze als danseres misschien haar voordeel kan doen om model te worden. Ze heeft nog geen ervaring als model. De sfeer onderling is erg goed, maar die sfeer zal volgens haar minder toenemen naarmate er minder meiden overblijven.

Zoals jullie zien, overheersen de brunettes dit seizoen: van de twaalf kandidaten, zijn er zeven brunettes, twee roodharigen, één donkerblonde en slechts twee blondines. Of deze blondjes ook echt more fun hebben, kunnen we maandag zien. In ieder geval heeft het programma weer een hele blik models in spé opengetrokken. Wie kan zich aan het einde van het programma aansluiten bij Sanne? Volgende week maandag dus kijken op RTL5. Ik kan in ieder geval niet wachten…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top