Fashion

PJ's

Iedereen heeft een favoriet. Het verschilt natuurlijk wel in welk seizoen we ons bevinden maar vrijwel iedereen grijpt vaak naar hetzelfde. Zoals je lievelingseten, -muziek, -films, -drankjes, -kleuren etc hebt, heb je ook altijd een lievelingsoutfit, -broek, -shirt, -jurk, -sweater. Wat die van mij is? Easy does it: mijn pj’s!

Footed PajamasNo worries, ik stap nog net niet in mijn pyjamaatje de deur uit. Maar zodra ik de deur thuis achter me heb dicht gedaan na terugkomst van een dagje werken duurt het maximaal vijf minuten (tas af, jas uit, alles aan de kapstok, raam dicht, verwarming aan, alle lampen aan) voordat ik me in mijn favo outfit aller tijden heb gehesen. Ik kan er wel over liegen maar vooral die pyjamabroek is heilig. Altijd zo geweest; wanneer ik vroeger thuis kwam uit school ging ik eerst boven mijn übercomfi broek aan doen voordat ik aan de thee plus koekjes ging.

Voor onder de kerstboom heb ik voor mijn medeliefhebbers van de pyjama een leuk exemplaar gevonden: de Footed Pajamas. Samen met vriend/vriendinlief kun je compleet op elkaar afgestemd de kerstochtend heerlijk warmpjes doorbrengen in de van-top-tot-teen slaapoutfit. Sexy is anders maar koud krijg je het zeker niet! In luipaard-, camouflage-, ruitprint of gewoon in het blauw; de ‘Footies’ hullen je compleet met schoensokken tot aan je nek in een jumpsuitpyjama. Ook met de echte koukleumpjes is rekening gehouden: er bestaat ook een ‘Drop Seat’ uitvoering waarbij de flap ter hoogte van de ‘butty’ losgemaakt kan worden zodat je makkelijk naar de wc kan zonder ingewikkelde uitkleedtoeren…

Oké, je moet met je liefje wel minstens de ongegeneerd boeren-en-winden-laat fase bereikt hebben. Maar dan kun je uniseks in de pj’s! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top