Fashion

Holland’s Next Top Model: Sanne!

Eindelijk weten we het. Na acht weken fotoshoots, catwalk oefenen, make-overs, go-sees et cetera is bekend wie het Neerlands nieuwe topmodel is: de 19-jarige Sanne uit Overijssel. In de laatste uitzending van de reeks werd gisteravond de winnares bekend gemaakt. Goede keus?

Holland's Next Top Model: SanneOverall denk ik van wel. Ze doet het geweldig op foto’s, is professioneel (“Waarom zou ik hier (in het huis) filmpjes gaan kijken? Dat kan ik thuis ook. Ik kan beter mijn loopje oefenen.”) en heeft natuurlijk een mooi koppie. Die sneltreinvaart op de catwalk tijdens de finale show in de Lichtfabriek werd haar vergeven door de jury, Yfke zei zelfs dat dat dé nieuwe manier is. Niks geen suf gedrentel of lopen op de maat van de muziek, je moet die catwalk op en af denderen. Het zal dan misschien aan mij liggen, maar 1 versnellinkje trager mag wat mij betreft wel…

Verder blijft er natuurlijk wel een grote maar: de alle-Engelse-vragen-met-het-“I’m 18”-beantwoorden factor. Not so swell. Basisengels zou toch best een vereiste mogen zijn. Bij de opmerking van jurylid Karin Sweerink (hoofdredacteur van Nederlandse Glamour) dat Sanne veel intelligenter is dan je denkt fronsten mijn wenkbrauwen enigszins… Maar ach, een kleine spoedcursus moet deze angel er wel uit kunnen halen.

De blondine heeft met deze overwinning een contract à 50.000 euro bij Max Models in de wacht weten te slepen. Daarnaast zal Sanne ons kikkerlandje vertegenwoordigen tijdens de Ford Super Model Of The World Contest in New York in 2007 én siert ze het kerstnummer van de Nederlandse Glamour.

Zal deze Yfke lookalike het gaan maken in de modellenwereld? We’ll keep a close watch! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top