Fashion

Nicki Minaj straalt in kerstcampagne H&M en de bijbehorende collectie is vanaf nu te koop!

Vorige week onthulde Anaconda zangeres Nicki Minaj het eerste beeld uit de holiday campagne van H&M en vanaf vandaag is de langverwachte collectie eindelijk verkrijgbaar. Eén ding kunnen we alvast verklappen: verwacht veel punk en glitters.

Vorig jaar op het MET Gala maakte de zangeres al bekend dat zij en de Zweedse modeketen een hele leuke samenwerking voor ons in petto hadden. Meer wilde en mocht ze er toentertijd niet over kwijt, totdat zij vorige week het eerste campagnebeeld van de kerstcollectie plaatste op haar Instagramaccount.

Op de campagnefoto zien we Nicki lachend en zwierend voorbijkomen in een feestelijke witte jurk. Dit leek er dus op dat wij veel glamour in de collectie konden verwachten. Uiteindelijk blijkt hier er veel punk / goth in terug te zien. H&M zegt zelf dat vrouwelijke sillouetten en sportieve invloeden centraal staan. 

Vanaf vandaag kun jij in geselecteerde winkels en online terecht om jouw favoriete item te shoppen. Bekijk hieronder een teaser van de campagnefilm, gemaakt door Johan Renck en een aantal items uit de collectie.

Wat vind jij het leukst?

Gekleurde strechbroek

Beeld: H&M 

Deel dit artikel
Back to top