Fashion

Latex leggings

Ja, het blijft altijd wel een verrassing. Je weet maar nooit wat ‘the next big thing’ is in modeland. Dat is 1 ding. Het volgende punt: de vind-ik-het-wel-leuk factor. Soms is het liefde op eerste gezicht, soms is het een kwestie van wennen, soms weet je gewoon dat je er never nooit dood in gevonden wilt worden. Met de volgende zaak moest ik mezelf even de tijd geven om ervan te houden…

Latex leggings. Probeer verder te gaan dan het gothic-meets-SM beeld. Geef jezelf een week de tijd, staar er dagelijks een paar minuten naar. Uiteindelijk ben ik er wel van gaan houden. Wat altijd het geval is: het geheim zit ‘m in de goede style combi’s. Het hoge glimgehalte van de leggings werkt goed met somber grijs en matte stoffen, zoals wol en sweatermateriaal. Zo vermijd je die trashyflashy look. Verder doen de rubberen rakkers het goed met een paar plateau hakken of (enkel)laarzen, maar flatjes zijn ook A-okay.

Natuurlijk kun je eentje aanschaffen uit de high fashion hoek. Als je liever van budget shoppen houdt, heb ik een ander alternatief, maar je moet wel 16+ zijn. Volg het gothic-meets-SM spoor. Die leidt je naar fetish winkels waar je genoeg meer betaalbare latex leggings kunt vinden.

Zet je wekker wel een kwartier eerder, want het gaat verder dan alleen je adem inhouden om erin te kunnen. Talkpoeder is een must-have, zonder die hulplijn kun je het vergeten. Je benen goed besprenkelen en sla de binnenkant van je legging ook niet over. Vervolgens ben je latex paraat en kun je het net als een panty aantrekken.

Et voilà, hello sexy thing! Succes… (Nana)

Latex leggingsLatex leggings
Deel dit artikel
Back to top