Fashion

Yfke Mail!

Voor nu kun je alvast kennis maken met de tien gelukkige dames die gaan strijden om de titel van Holland’s Next Top Model. Bekijk hieronder de fotootjes van de modellen in spé en bedenk dan wie jouw favo is voor de eindzege!

Typisch Annika (18 jaar): “Ik ben onhandig. Verder kan ik óf heel serieus zijn óf heel kletserig. Ik word vaak schattig gevonden.”

Ovo (21 jaar) is een beetje onzeker over haar borsten. “Ik heb cup C, terwijl bijna alle andere meiden een bescheiden A hebben.”

Typisch Anna Marie (21 jaar): “Ik trek vaak gekke bekken en kan ook hard lachen om ontzettend flauwe grappen. Ik ben een beetje gek; zo'n type dat op de bar gaat dansen.”

Charmayne (18 jaar) is blij met haar jukbeenderen en kaaklijn maar erg te spreken over haar beugel. “Ik kan niet breeduit lachen en ik moet goed nadenken hoe ik poseer. Best lastig als beginnend model.”

Sanne (18 jaar) denkt dat de Nederlandse versie een stuk minder catfight-erig zal worden dan het Amerikaanse origineel. “Ik denk dat wij daar veel te nuchter voor zijn. Tot nu toe kan ik met iedereen gemakkelijk praten. Ik voel nog geen concurrentie.”

Daisy (21 jaar) is toen ze jong was in de wachtkamer gezet wat betreft het modellenwereldje. “Toen ik 15 jaar was, heb ik me ingeschreven bij een modellenbureau, maar ze vonden me nog te jong en zeiden ‘wacht nog maar een paar jaar’.” 

Kathelijn (19 jaar) geeft aan dat ze eigenlijk over alles onzeker is. “Ik zou wel wat sterker in mijn schoenen willen staan. Ik denk vaak dat ik dingen niet kan. Maar daar probeer ik aan te werken.”

Typisch Sylvia (20 jaar): “Ik ben graag aan het woord, en ik ben een enorme flapuit, daar moet ik in het huis wel op gaan letten. Ook ben ik verslaafd aan lipgloss: ik blijf smeren.”

Marcia (26 jaar) houdt er wel een paar gekke gewoontes op na: Gewoonte: “Ik speel graag met mijn gameboy op de wc. Ook sta ik gerust drie kwartier onder de douche, en eet ik regelmatig een blik slakken leeg voor de tv.”

Stefanie (20 jaar) is nog onzeker over haar gewicht: “Ik had onlangs last van mijn schildklier en ben toen tien kilo aangekomen. Er is pas zes kilo af, dus ik heb nog wat te gaan. Lastig, want ik houd van lekker eten.”

Bronnen: Glamour/ RTL Persdienst

Wij Fashionsceners vinden het gezelschap op het eerste gezicht een beetje saai overkomen... Nogal wat girls next-door, maar goed, wie weet hoe verrassend zij uit de hoek kunnen komen. (VM)

Deel dit artikel
Back to top