Fashion

Dierenriem

Pet Fashion Week
Volgens de organisatie van het dierenfestijn in New York wachtte de wereld lang op een dergelijk evenement; een fashion week die helemaal in het teken staat van een van de snelst groeiende markten, de dierenmarkt. Say what? Snelst groeiende markt, vanuit welk oogpunt?

Tijdens de allereerste Pet Fashion Week aankomend weekend staan een modeshow, een beurs, een symposium over nieuwe dierenaccessoires en een liefdadigheidsgala op het programma. Laatstgenoemd agendapuntje is een heus black tie event en het ingezamelde geld van de avond zal naar dierenrechtenorganisaties gaan.

Wat voor items je kunt verwachten tijdens deze PFW? Naast de ‘gebruikelijke’ halsbanden (vast ingelegd met zoveel karaats diamanten), riemen, manden, haute couture truitjes, jasjes en petjes is er ook aandacht voor alcoholvrije wijn voor huisdieren, eyewear, autozitjes en dierenparfums.

Met een verwacht bezoekersaantal van tweeduizend zullen er toch ook wel de nodige vips front row zitten? Paris H. & Tinkerbell, Jessica S. & Daisy, Nicole R. & Honey Child…

Alle celebs met keffertjes verzamelen! (VM)

Deel dit artikel
Back to top