Fashion

Move over sis!

Sophie Ward


De Ward sisters


De Australische zussen timmeren flink aan de weg in modeland en danken dit vooral aan hun aparte, poppenachtige gezichten. Waar Gemma blonde lokken en een lengte van 1.78 heeft, is de coupe van Sophie kastanjebruin en meet de 20-jarige zus 1.82. De jongere Gemma is misschien nu nog de bekendste van de twee maar Sophie volgt haar op de voet.

Sophie is ontdekt toen zij haar zusje vergezelde naar een shoot voor de Britse Vogue. Voorbedachte rade van de mooie Aussie of niet; de mensen van Vogue zagen het ook meteen in haar zitten. Het model in spé besloot twee weekjes haar kans te wagen bij modellenbureau IMG in Londen en dit bleek een gouden greep. Ze werd in no time geboekt voor shows van Diane von Furstenberg en Topshop en haar naam is nu niet meer weg te denken uit de high fashion scene.

Haar lengte, indringende blauwe ogen, ranke figuur en porseleinen gezichtje doen het erg goed en zorgden ervoor dat Gemma niet meer de enige Ward in modellenland is. Een woordvoerder van IMG voorspelt dat de twee binnen afzienbare tijd de wereld over zullen gaan als supermodel sisters.

Hopelijk krijgen de zusjes geen ruzie omdat de een straks die dikke opdracht voor de ander haar neus wegkaapt! (VM)

Deel dit artikel
Back to top